Ladataan sivua...

Ulefone

Yleistä

Oukitelin rinnalla myös Ulefone on tullut Suomessa tunnetuksi. Myös Ulefonella on kattava jälleenmyyjä verkosto. Viralliselta jälleenmyyjältä ostetuissa Ulefone älypuhelimissa on kattava 2 vuoden takuu.

Ulefone puhelinten huollot ja huoltojen hinta

Me teemme laajasti huoltoja Ulefone puhelimiin, mallista riippumatta. Niin kauan kun vain saadaan oikeat osat, niin huolto onnistuu! Ulefone huollolla on elinikäinen takuu. Ulefone huoltomme sijaitsee Joensuussa ja voitkin tuoda puhelimesi paikan päälle tai lähettää puhelimesi postitse huoltoon. Mikäli puhelimesi on ostettu viralliselta jälleenmyyjältä ja kaipaa takuuhuoltoa, tulee sinun kääntyä maahantuojan puoleen.

Yleisimpiä huoltoja:

  • Näytön vaihto
  • Kaiuttimen vaihto
  • Latausportin vaihto
  • Akun vaihto
  • Mikrofonin vaihto

Huoltojen hinnat löydät täältä

Varaosat Ulefone älypuhelimiin

Mikäli meisseli ja pinsetit pysyvät hyppysissäsi ja tiedät puhelimista hiukan enemmän, voit tehdä huollon itse Ulefone puhelimeesi. Valikoimastamme löydät kattavasti eri varaosia Ulefone älypuhelimiin. Varastomme sijaitsee Suomessa ja kaikki varaosat toimitetaan 1-4 arkipäivässä, toimitusmaksu vain 3.99€. Erikseen myytävien varaosien takuu on 6kk.

Ulefone puhelinten varaosat löydät täältä

Ulefone puhelinten yleisimmät ongelmat ja tyyppiviat

Virallisen jälleenmyyjän kautta ostetuissa Ulefoneissa on kattava 2 vuoden takuu, joka tuo pitkän turvan ongelmien varalle. Ulefone on laadultaan samassa kategoriassa Oukitelin ja Blackviewin kanssa. Meidän kokemuksemme mukaan Ulefonea vaivaa eniten ohjelmistoviat ja Oukitelin tapaan latausportin heikkous.

Yleisimpiä ongelmia:

  • Erilaiset ohjelmistoviat – erityisesti Armor 5 mallissa on esiintynyt paljon erilaisia ohjelmistovikoja. Siihen aikaan kun meillä oli oma verkkokauppa, lopetimme Armor 5 mallin myynnin siinä jatkuvasti ilmenneiden ongelmien vuoksi.
  • Latausportti – Tilastojemme mukaan Ulefonen toinen heikkous on latausportin kesto. Latausportin vaihto on onneksi edullinen ja nopea toimenpide, hinta alkaen 39€.

Kysy hinta-arvio Ulefonen korjaukselle!

Uutiskirjeen tilaus

[contact-form-7 id="707" title="Order Form"]

Varaa aika

[contact-form-7 id="1242" title="Appointment Form"]