Ladataan sivua...

Tietoa meistä

Parashuolto.fi eli Arlatec Oy on Suomen ensimmäinen iskunkestäviin puhelimiin keskittynyt huoltoliike
Parashuolto.fi on Arlatec Oy:n korjaussivusto. Jos haluat tietää lisää Arlatec Oy:n historiasta, voit lukea siitä lisää osoitteessa arlatec.fi/pages/tietoa-meista.

 

Parashuolto.fi tarina sai alkunsa Arlatec verkkokaupan ohessa, ikäänkuin vahingossa. Aloitimme älypuhelimien maahantuonnin lokakuussa 2017 ja julkaisimme innoissamme upouuden verkkokauppamme. Kun myyt jotain, siitä täytyy kantaa vastuu myös jälkikäteen jos jotain sattuu, eli osa puhelimista tarvitsi takuuhuoltoa – luonnollisesti.

 

Vaikka hankimme puhelimet suoraan tehtailta virallisia reittejä pitkin, olimme pieni tekijä kilpailulla alalla. Neuvotteluasemamme oli huono ja tehtailla oli isompiakin asiakkaita. Asiakkaita, jotka ostivat päivässä enemmän kuin mitä saisimme vuodessa myytyä, vaikka ensimmäisen vuoden liikevaihtomme oli kolminkertainen arvioihin verrattuna. Saisimme puhelimet takuuhuoltoon tehtaalle, mutta muutamalla edellytyksellä. Ensimmäinen edellytys oli se, että maksamme itse rahdit. Toinen edellytys oli se, että jaksamme odottaa.

 

Suomesta lähettäminen oli ylipäänsä niin kallista ettei se kannattanut. Kiinaan lähettäminen oli myös todella hidasta, huollossa menisi kuukausia. Halusimme, että asiakkaat saavat puhelimen nopeasti takuuhuollosta. Mietimme, että eikö Suomessa yksikään yritys suostuisi korjaamaan näitä? Soittelimme tunnetuille puhelinliikkeille, mutta ketään ei kiinnostanut korjata esimerkiksi Doogeeta tai Blackviewiä.

 

Samaan aikaan meille alkoi tulla yhteydenottoja ihmisiltä, jotka olivat itse tilanneet Kiinasta puhelimen ja se vaati näytön vaihtoa tai muuta huoltoa. Huomasimme, että meidän on helpointa ja fiksuinta aloittaa itse korjata kiinalaisia ja iskunkestäviä puhelimia, sillä kysyntää riittää. Taustalla oli valmiiksi kokemusta elektroniikan räpeltämisestä ja älypuhelimien korjauksista, joten homma kävi kätevästi.

 

Siispä lopputuloksena on tämä räpellys – Parashuolto.fi sivusto. Kesällä 2019 näimme parhaimmaksi vaihtoehdoksi lopettaa Arlatec.fi verkkokauppa. Syinä olivat muunmuassa lisääntynyt kilpailu, Amazonin tulo Suomeen ja vaikeudet Kiinan tullin kanssa. Arlatec muutettaisiin tietosivustoksi ja keskittyisimme jatkossa puhelinten korjauksiin.

 

Tällä hetkellä korjaamme useita laitteita joka päivä, työntekijöitä on tilanteesta riippuen 1-3. Toimistomme sijaitsee Joensuussa Kuurnankadulla. Nykyään korjaamme myös tunnetumpia merkkejä, kuten Samsungia, Huaweita ja Applea.
Mikäli olemme tehneet pohjatyömme oikein, niin tällä hetkellä Suomessa on meidän lisäksi 1-2 yritystä, jotka korjaavat joitain samoja merkkejä kuin me, kuten Oukitelia ja Blackviewiä. Meillä on kuitenkin laajin valikoima huoltojen ja varaosien suhteen.

 

 

Olemme toimineet jo vuodesta 2017

Arlatec Oy

Uutiskirjeen tilaus

[contact-form-7 id="707" title="Order Form"]

Varaa aika

[contact-form-7 id="1242" title="Appointment Form"]