Ladataan sivua...

Tietoa meistä

Parashuolto.fi on Suomen ensimmäinen iskunkestäviin puhelimiin keskittynyt huoltoliike

Parashuolto.fi on Arlatec Oy:n korjaussivusto. Lisää Arlatec Oy:n historiasta voit lukea osoitteessa Arlatec.fi/pages/tietoa-meista

 

Olemme toimineet jo vuodesta 2017

Parashuolto.fi tarina sai alkunsa Arlatec.fi verkkokaupamme ohessa, ikäänkuin vahingossa. Aloitimme älypuhelimien maahantuonnin lokakuussa 2017 ja samaan aikaan verkkokauppamme avattiin.  Vaikka myymämme tuotteet olivat laadukkaita, osa puhelimista tarvitsi takuuhuoltoa, luonnollisesti.
Alussa takuuhuolto oli asiakkaalle tuskastuttavan hidasta puuhaa. Kiinaan lähettäminen oli myös todella hidasta, huollossa menisi kuukausia. Halusimme, että asiakkaat saavat puhelimen nopeasti takuuhuollosta. Mietimme, että eikö Suomessa yksikään yritys suostuisi korjaamaan näitä? Soittelimme tunnetuille puhelinliikkeille, mutta siihen aikaan ketään ei kiinnostanut korjata esimerkiksi Doogeeta.

 

Samaan aikaan meille alkoi tulla yhteydenottoja ihmisiltä, jotka olivat itse tilanneet Kiinasta puhelimen ja se vaati näytön vaihtoa tai muuta huoltoa. Huomasimme, että meidän on helpointa ja fiksuinta aloittaa itse korjata kiinalaisia ja iskunkestäviä puhelimia, sillä kysyntää riittää. Taustalla oli valmiiksi kokemusta elektroniikasta ja älypuhelimien korjauksista, joten homma kävi kätevästi.

 

Siispä lopputuloksena on tämä – Parashuolto.fi sivusto. Kesällä 2019 näimme parhaimmaksi vaihtoehdoksi lopettaa Arlatec.fi verkkokauppa. Arlatec muutettiin tietosivustoksi ja keskitymme jatkossa puhelinten korjauksiin.

 

Tällä hetkellä korjaamme useita laitteita joka päivä, työntekijöitä on tilanteesta riippuen 1-3. Toimistomme sijaitsee Joensuussa Kuurnankadulla. Nykyään korjaamme myös tunnetumpia merkkejä, kuten Samsungia, Huaweita ja Applea.

 

Mikäli olemme tehneet pohjatyömme oikein, niin tällä hetkellä Suomessa on meidän lisäksi 1-2 yritystä, jotka korjaavat joitain samoja merkkejä kuin me, kuten Oukitelia ja Blackviewiä. Meillä on kuitenkin laajin valikoima huoltojen ja varaosien suhteen.

Uutiskirjeen tilaus

[contact-form-7 id="707" title="Order Form"]

Varaa aika

[contact-form-7 id="1242" title="Appointment Form"]