Ladataan sivua...

Oukitel

Yleistä

Kiinalaisista IP68 puhelimista Oukitel lienee tunnetuin täällä Suomessa. Oukitelilla on laajasti jälleenmyyjiä ja virallinen maahantuoja tarjoaa Oukiteleille kahden vuoden takuun.

Oukitel puhelinten huollot ja huoltojen hinta

Teemme laajasti huoltoja Oukitel puhelimiin, mallista riippumatta. Myönnämme Oukitel puhelinten huolloille elinikäisen takuun. Huolto kuin huolto onnistuu, oikeiden varaosien löytyessä. Oukitel huoltomme sijaitsee Joensuussa. Voit tuoda puhelimen paikan päälle tai lähettää puhelimesi huoltoon helposti postitse. Mikäli puhelimesi on ostettu viralliselta jälleenmyyjältä ja kaipaa takuuhuoltoa, tulee sinun kääntyä maahantuojan puoleen.

Yleisimpiä huoltoja:

  • Näytön vaihto
  • Kaiuttimen vaihto
  • Akun vaihto
  • Mikrofonin vaihto
  • Latausportin vaihto

Huoltojen hinnat näet täältä

Oukitel puhelinten varaosat

Mikäli sinulta löytyy oikeat työkalut ja tietotaito, voit korjata puhelimen myös itse. Meiltä saat kattavasti eri varaosat Oukitel puhelimiin. Varaosat ovat varastossa Suomessa ja toimitetaan 1-4 arkipäivässä. Toimitusmaksu vain 3.99€. Erikseen myytävien varaosien takuu on 6kk.

 

Oukitel puhelimien varaosat löydät täältä

Oukitel puhelinten yleisimmät ongelmat ja tyyppiviat

Oukitelin pitkä 2 vuoden takuu tuo turvaa mahdollisten ongelmien varalle. Oukitel on mielestämme laadultaan samassa kategoriassa Ulefonen ja Blackviewin kanssa. Meidän huoltohistoriamme mukaan Oukitelien suurin heikkous on latausportti.

Yleisimpiä ongelmia:

  • Latausportti – Huollettujen Oukitel puhelinten latausporttien vaihdossa on selvä piikki. Latausportteja vaihdetaankin ylivoimaisesti eniten Oukitel puhelimiin. Latausportin vaihto on onneksi edullinen toimenpide ja hinta on alkaen 39€.

Kysy hinta-arvio Oukitelin korjaukselle!

Uutiskirjeen tilaus

[contact-form-7 id="707" title="Order Form"]

Varaa aika

[contact-form-7 id="1242" title="Appointment Form"]