Ladataan sivua...

DOOGEE

Yleistä

Doogee – Connect people and the world. Doogee on tullut monelle tutuksi tunnetusta S60 puhelimestaan. S60 puhelinta myytiin erittäin paljon ja se oli todella suosittu, nyt se on kuitenkin pikkuhiljaa väistymässä uudempien mallien tieltä. Doogeella on kattava mallisto puhelimia, mutta me olemme keskittyneet lähinnä heidän parhaimpiin IP68 puhelimiin.

 Doogee on perustettu vuonna 2013 ja sen taustat ovat lähtöisin Japanista, mutta on nykyisin kiinalaisomistuksessa. Suurinosa Doogee puhelimista suunnitellaan Japanissa. Doogeen laitteet ovat todella laadukkaita ja heillä on erittäin kattava mallisto. Suuren kysynnän vuoksi osa laitteista on tehtaalta loppu, joten emme saaneet aivan kaikkea myyntiin.

Doogeen markkinat ovat maailmanlaajuiset, mutta suurimmat markkinat ovat Romaniassa, Tsekissä ja Unkarissa. Doogee on kova jalkapallofani ja heiltä löytyykin paljon historiaa jalkapallojoukkue Villareal C.F:n kanssa!

Doogeen puhelimista löytyy myös Samsungin ja Sonyn tekniikkaa, esimerkiksi osa kameroista. Doogee tunnetaan erityisesti sen kestävistä IP68 puhelimista, jotka ovat toden teolla haastaneet vanhat tekijät IP68 markkinoilla.

 

Doogee puhelinten huollot ja huoltojen hinta

Meillä on kattava valikoima Doogeen purkupuhelimia ja varaosia Doogee puhelimiin. Huolloilla on elinikäinen takuu. Huoltomme sijaitsee Joensuussa ja voitkin tuoda puhelimen paikan päälle tai lähettää puhelimesi helposti huoltoon postitse.

Yleisimpiä huoltoja:

  • Näytön korjaus
  • Latausportin vaihto
  • Kaiuttimen vaihto
  • Sivunäppäinten vaihto
  • Mikrofonin vaihto

Doogee puhelinten varaosat

Doogee puhelinten varaosat saat Suomen sisältä nopeiten meiltä. Meillä on kattava valikoima varaosia Doogee älypuhelimiin. Erikseen myytävien varaosien takuu on 6kk. Toimitusaika 1-4 arkipäivää, toimitusmaksu vain 3.99€.

Varaosat Doogee älypuhelimiin löydät täältä

Doogee älypuhelinten yleisimmät ongelmat ja tyyppiviat

Kiinalaisista IP68 suojatuista iskun- ja vedenkestävien älypuhelinten valmistajista Doogee on laadullisesti samassa luokassa, kuin Blackview – tosin Doogeessa esiintyy ehkä hiukan enemmän ongelmia. Toisaalta tämä kompensoituu hinnassa ja ominaisuuksissa.

Yleisimpiä ongelmia:

  • Erilaiset ohjelmistoviat vaivaavat Doogee puhelimia – Ongelmat yleensä korjaantuvat tehdasasetusten palautuksella tai puhelimen päivittämisellä. Tosin jotkut vioista ovat ominaisuuksia, eikä niille mahdeta mitään. Toivotaan, että Doogee tekisi hiukan vakaampia ohjelmistoja tulevaisuudessa.
  • Akun kuluminen – Meidän kokemuksen perusteella Doogeen akut menettävät tehonsa nopeammin, kuin esimerkiksi Oukitelilla ja Ulefonella. Tästä selvitään uuden akun vaihdolla.
  • Kamera – Tämä on ominaisuus. Suurista megapixeleistä huolimatta Doogee puhelinten kameroiden laatu ei yllä muiden kiinalaisten tasolle

Kysy hinta-arvio Doogee puhelimen korjaukselle!

Uutiskirjeen tilaus

[contact-form-7 id="707" title="Order Form"]

Varaa aika

[contact-form-7 id="1242" title="Appointment Form"]