Ladataan sivua...

Blackview

Yleistä

Blackview – Smartphone for everyone. Blackview on alkaa pikkuhiljaa olla tuttu merkki myös täällä Suomessa. Blackviewin puhelimissa on monipuoliset ja nykyaikaiset ominaisuudet, ne ovat kestäviä ja niissä on hyvä hinta-laatusuhde. Blackview puhelimissa on ostopaikasta riippuen yleensä 1-2 vuoden takuu.

Blackview tulee lähes aina esille, kun puhutaan laadukkaista IP68 puhelimista. Blackview on perustettu vuonna 2013 ja heidän tuotteita myydään laajasti koko Euroopassa ja Venäjällä. Yrityksen perustaja uskoo, että korkealaatuisen elektroniikan ei tarvitse maksaa omaisuutta. Tämän he ovat myöskin osoittaneet todeksi.

Yritys panostaa laatuun ja kovaan ammattitaitoon. Jokainen työvaihe on tarkkaan suunniteltu ja tuotteet käyvät läpi erilaisia laatutarkistuksia työvaiheiden välissä. Heidän tavoitteena on luoda asiakkailleen nautintoa jokapäiväisestä elämästä. Blackview julkaisee todella usein uusia malleja.

 

Blackview puhelinten huollot ja huoltojen hinta

Teemme kaikki huollot Blackviewin puhelimiin, mallista riippumatta – edellyttäen tietenkin että löydämme tarvittavat osat. Huollollamme on elinikäinen takuu. Voit tuoda puhelimen huoltoon paikan päälle Joensuuhun tai lähettää kätevästi postilla.

Yleisimpiä huoltoja:

  • Akun vaihto
  • Näytön vaihto
  • Latausportin vaihto
  • Mikrofonin vaihto

Blackview älypuhelinten varaosat

Jos olet kätevä käsistäsi, meisseli pysyy kädessä ja ymmärrät puhelinten päälle, voit suorittaa huollon myös itse. Meiltä saat varaosat nopeasti Blackview puhelimiin. Varaosat toimitetaan 1-4 arkipäivässä, toimitusmaksu vain 3.99€. Erikseen myytävien varaosien takuu on 6kk.

Blackview älypuhelinten varaosat löydät täältä

Blackview puhelinten yleisimmät ongelmat ja tyyppiviat

Vaikka Blackview tekee laadukkaita älypuhelimia, ei laatu yllä aivan AGM:n tasolle. Blackview julkaisee usein uusia malleja, jolloin vanhojen mallien päivitys jää hiukan taka-alalle. Eniten ongelmia Blackvieweissä on ohjelmisto puolella.

Yleisimpiä ongelmia:

  • Erilaisia ohjelmistovikoja – Ongelmat saattavat korjaantua tehdasasetusten palauttamisella tai ohjelmiston päivittämisellä. Kaikki ohjelmistoviat eivät ole korjattavissa.
  • Kuumeneminen – Jostain syystä huoltoomme on tullut poikkeuksellisen paljon juuri Blackviewin puhelimia, jotka kuumenevat. Osassa sormenjälkitunnistin on lämmennyt polttavan kuumaksi, osassa akku lämpenee niin paljon ettei puhelinta kärsi pitää kädessä. Sormenjälkitunnistimen kuumeneminen on korjattu sormenjälkitunnistimen vaihdolla onnistuneesti.

Kysy hinta-arvio Blackview älypuhelimen korjaukselle!

Uutiskirjeen tilaus

[contact-form-7 id="707" title="Order Form"]

Varaa aika

[contact-form-7 id="1242" title="Appointment Form"]